Povezieme sa na víťaznej vlne aj v Zlíne?

Po hladkom víťazstve nad Hlohovcom (36:20) sa zdá, že hádzanárky Iuventy Michalovce sú z najhoršieho vonku. Po troch ligových nezdaroch sme konečne zabodovali naplno, čo môže mladé družstvo trénera Petra Dávida nakopnúť k lepším výkonom a výsledkom. 

Kormidelník Iuventy verí, že družstvo je z najhoršieho vonku. „My sme výhru potrebovali hlavne z psychologického hľadiska. Potrebovali sme sa vrátiť na víťaznú vlnu. My sme v podstate ani neriešili súpera. Verím, že sme sa víťazstvom a hlavne výkonom vrátili tam, kde sme boli predtým,“ rozhovoril sa pre našu stránku Peter Dávid, tréner, ktorý vedie ženské družstvo od leta. „Všetci pevne veríme, že sme sa odrazili z dna a teraz to bude už len lepšie,“ dodáva ešte k situácii z posledných dní kormidelník Iuventy.

Lepšiu výkonnostnú aj výsledkovú formu budú potvrdzovať jeho zverenky už túto sobotu na horúcej pôde Zlína. Moravský celok už tradične figuruje v strede tabuľky, keď z deviatich duelov dosiahol za štyri výhry osem bodov. „Ide o tím, ktorý je doma ďaleko silnejší ako vonku. Káder Zlína prešiel počas leta podobne ako ten náš veľkou obmenou. Ostali tam ale silné individuality. Vo štvrtok sme si urobili podobný rozbor súpera. V tej situácii, ktorej sme, nás čaká určite ťažký zápas. Vieme, že je to tak, určite sa ale pokúsime o víťazstvo,“ podotýka v závere Peter Dávid.